Uw lokale autoverhuurbedrijf

Paramaribo – Suriname

10% korting

Vanaf 3 weken!

Visie: Ricardo Rent A Car wilt het onderscheid maken op de markt door betrouwbare transport te leveren.

Missie: Voorzien in betrouwbaar transport afgestemd in de behoefte van de klant.

Ricardo Rent A Car

Een auto huren kan haast overal , maar een goede auto die voldoet aan de eisen van de klant vind je bij: Ricardo Rent a Car. Wij staan voor het verhuren van auto’s in A1 conditie, klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Ons team staat klaar u ten alle tijden van dienst te zijn.

Voor vakantiegangers en ingezetenen de beste optie. Bedrijven en/of organisaties die een auto voor langere tijd willen huren of leasen zijn er speciale prijzen. Reserveer voor aankomst in Suriname om opgehaald te worden op Zanderij, Albina of Nickerie.

Hier volgt een overzicht van de voorwaarden bij Ricardo Rent a Car:

Bij Ricardo Rent A Car algemeen:
 • Het is groot belang de algemene voorwaarden door te nemen alvorens u een auto boekt.
 • Wij bieden u de service de auto op tehalen op welke locatie dan ook.
 • Offertes zijn 2 weken gelden. De reservering zijn tot 2uur na de afgesproken tijd geldig. Bij eventuele vertraging kunnen klanten bellen op de nummers +597 8548916/ +597 8654242/ +597 494705
 • Het afzeggen of wijzigingen van de reserveringen kunnen voor veranderingen in de prijs zorgen.
Verplichte legitimatie
 • De huurder dient minimaal 24 jaar en ouder te zijn.
 • De huurder dient een geldig rijbewijs van het land van herkomst en/of internationaal rijbewijs te hebben voor de huur periode, waarna deze wordt afgestaan voor kopie en/of scan wordt gemaakt

 

Betalingsvoorwaarden
 • Betalingen geschieden bij ons Cash, credit kaart of debit kaart.
 • De kosten voor de huur dienen vooraf betaald te worden, uiterlijk op het moment van in ontvangst nemen van het voertuig.
 • De borgsom is gesteld op  € 150,-
 • Huurbedragen kunnen ook via de bank overgemaakt worden. Na het ontvangen van de overbooking gaat de huur in.
Brandstof en netheid
 • Bij het inleveren van een vuil voertuig zal er een service charge van €10,- in rekening gebracht worden
 • Bij het inleveren van het voertuig met minder brandstof dan aangegeven wordt een aftank bedrag van €5,- per liter in rekening gebracht.
 • Indien het voertuig wordt ingeleverd met een bauxiet/lateriet laag, behoud Ricardo Rent a Car zich het recht een service charge van €300,- in rekening te brengen.
Het inleveren
 • Voor het eerder inleveren van een auto wordt niet vergoed, ongeacht de ookzaak.
 • Een huurdag is gelijk aan 24 klokuren, startende bij het tekenen van de huurovereenkomst.
 • Indien het voertuig laat wordt ingeleverd, doch niet later dan 60 minuten na de tijd zal er geen boete huur worden aangeslagen.
 • Wordt het voertuig later dan 60 minuten doch eerder dan 3 verstreken klok uren na de tijd, zal er een boete ter hoogte van 25% van het geldend huurtarief gelden
 • Inleveren later dan 3 verstreken klokurern zal gerekend worden tot een volle dag huur.
Aansprakelijkheidsverzekering
 • De auto’s zijn verzekerd tegen de minimale eisen die in Suriname geldt. De huurder is verantwoordelijk voor de schadebedrag of auto indien het total loss is verklaard.
Verzekeringen
 • Elk voertuig heeft de normale WA verzekeringen. De Cascoverzekering is optioneel.
 • Het eigen risico bij schade en/of diefstal is gesteld op SRD1000,-
Kilometer
 • De kilometers zijn ongelimiteerd ongeacht de huurperiode.
Huurmogelijkheden
 • Kinderstoel €5,- per dag.
 • Extra chauffeur: €5,- / €30 per week
Roken
 • Alle voertuigen zijn rookvrij. Indien dit toch gebeurd is er een boete van €150,- aan verbonden.
Urgente informatie
 • Bij een aanrijding of diefstal bel 177 (de verzekering) ,   115 ( de politie) en het naar ons kantoor 597 494705 / 597 8548916
Overige informatie
 • Het is verplicht reserveringen te bevestigen
 • Uw zelf legitimeren is een verplichting
 • Het voertuig dient in dezelfde staat ingeleverd te worden
Christopher Valdes
Christopher Valdes
2023-12-09
If I could give Ricardo a 6 star review I surely would. Renting from Ricardo was the easiest most pleasant experience I've ever had renting a vehicle. He and Angele are quick to respond and professional. If you come to Paramaribo, don't waste your time with any other car rental service!
Marjolein Burger
Marjolein Burger
2023-11-26
Fijne autoverhuur. Nette communicatie en goede service. Enige wat wij jammer vonden is dat wij 15 euro moesten betalen voor een wasbeurt, omdat ze de auto dezelfde dag nog aan anderen wilden verhuren, terwijl wij voor de hele dag hadden betaald en hem al heel vroeg inleverden. Maar verder top bedrijf!
Michael & Marjolein
Michael & Marjolein
2023-10-21
AANRADER! 8 dagen een auto gehuurd bij Ricardo Rent A Car. Auto werd na goed contact via whatsap keurig op tijd afgeleverd en weer opgehaald. Na 3 dagen in het binnenland te zijn geweest konden we op onze laatste dag voor een gereduceerd tarief gebruik maken van een van zijn auto’s. Auto werd netjes om 09:30 gebracht en om 19:30 weer opgehaald. Hulde voor dit verhuurbedrijf!
Sragir
Sragir
2023-08-30
Very good service. Angele and Ricardo himself waited patiently while we had to fill out forms because a suitcase was lost on Zanderij. We also rented a Premio. Very neat car and technically maintained. Both of them also drove us back to the airport. Overall good service. Next time when we go back to Su, I will use their services again. Keep up the good work, Ricardo and Angele 😀
Wilbert Nieuwenhuizen
Wilbert Nieuwenhuizen
2023-08-28
Een top bedrijf dat gerund wordt door een alleraardigst stel: Richardo en Angéle. Goede service; attent en snel. Toen de accu was leeggelopen, kwamen ze binnen amper 2 uur een nieuwe accu brengen en installeren. Ook de gehuurde auto was precies naar wens; een luxe bus waarin we onze hele familie (7 man) goed konden vervoeren. Ook keurig op tijd bij aankomst en vertrek op Zanderij; een service tegen slechts een bescheiden meerprijs. Volgende keer huren wij weer bij Ricardo Rent A Car !!!
Robert R. Voigt
Robert R. Voigt
2023-07-28
Fantastische service tot aan huis en A1 kwaliteit auto's. Geen verborgen kosten en ook geen schrikbarende borg. In ons geval hadden wij een Premio gehuurd voor een weekje. Echt aan te raden als u een huur auto nodig heeft. Dankjewel Ricardo Rent A Car ... TOP !!
Sergio & Patricia van Sichem
Sergio & Patricia van Sichem
2023-07-24
Goede service. Busje reed heerlijk. We hadden een 9 persoons busje die heeft ons 3 weken lang door Suriname 🇸🇷 gebracht. Een echte aanrader.
Dan The Googlefan
Dan The Googlefan
2023-06-26
De service van Ricardo Rent a Car is top ! Alle afspraken worden perfect nagekomen . De auto is super ! Prijstechnisch is alles ook gewoon prima . Brengen en ophalen bij het vliegveld Zanderij is tegen meerprijs te regelen . Ricardo Rent a Car IS GEWELDIG
andries graver
andries graver
2023-06-08
De service was vriendelijk, persoonlijk, correct en snel. De gehuurde auto was prima zonder problemen. Dit is een klein bedrijf waar de grotere verhuurders een voorbeeld aan kunnen nemen. Kan het aanbevelen en zal ze zeker weer gebruiken.
Marlon Atmodikoro
Marlon Atmodikoro
2023-05-25
Zeker aan te raden. Perfecte communicatie en goede snelle service. Mooie auto goede zeer goede staat, volgende vakantie huren we zeker weer hier …. Bedank voor de goede en vriendelijke service

info@ricardorentacar.com

+597 494705

Kernkampweg 76a - Paramaribo - Suriname